Skip to Content

Ultimele știri și Statistici

În fiecare zi, învățăm ceva nou și util, pe care vrem să-l împărtășim.

Cum alegi furnizorul de servicii logistica si transport

Indiferent de tipul de business in care activezi, te vei lovi la un moment dat de problema alegerii unei companii de transport marfa.
Oferta pe piata de expeditii interne si internationale este foarte variata insa e important sa acorzi o atentie speciala selectiei companiei transportatoare.

0 0 Continue Reading →

Asigurarea Cargo si CMR in transportul international de marfa

Asigurarea CARGO este de multe ori confundata cu cea CMR in transportul rutier international. Desi ambele asigurari acopera riscurile unui transport intern sau international de marfa este vorba de beneficiari diferiti.

0 0 Continue Reading →

Optimizarea serviciilor de transport rutier marfa intern si international

Optimizarea serviciilor de transport rutier marfa intern si international este un element extrem de important in cazul in care se doreste reducerea costurilor necesare transportului.

0 0 Continue Reading →

7 evenimente, o singură destinație: TransLogistica Expo, Romexpo București

Ajuns la cea de-a treia ediție, expoziția TransLogistica  Expo este cel mai amplu eveniment dedicat transportului, logisticii și industriilor conexe din România.

0 0 Continue Reading →

Reducerea costurilor prin eficientizarea resurselor în activităţile de transport şi logistică

Odată cu accelerarea expansiunii din retail, înregistrată în ultimii ani mai ales pe partea de magazine de proximitate, supermarketuri şi magazine de tip discount, retailul modern a ajuns din ce în ce mai mult în localităţi noi din România, în oraşe medii şi mici şi chiar în zona rurală prin formate adaptate acesteia, ceea ce a adus noi provocări retailerilor din punct de vedere al lanțului de aprovizionare.

0 0 Continue Reading →
en_USEnglish
ro_RORomanian en_USEnglish