Logistică la prima privire

  • Furnizor principal de facilități logistice moderne
  • Portofoliul imobiliar de 25,8 miliarde de dolari cuprinde 28,2 milioane
  • 484 de proprietăți finalizate în 52 de orașe
  • Cererea internă este un factor cheie al cererii pentru Logistică
  • Câștigător de șase ori al Premiilor de Logistică din 2002 până în 2008

 

Calitatea serviciilor oferite de Melina Trade & Logistic se datorează procedurilor de transport bine implementate în cadrul companiei, fiind respectate cu strictețe de către toți angajații.

Ne remarcăm în sectorul transporturilor de marfă ca o companie ambițioasă, serioasă, capabilă să indeplinească orice solicitare de transport. Suntem prompți și vă punem la dispoziție serviciile noastre la orice oră din dorința de a fi mereu aproape de nevoile clienților noștri. Nu o spunem noi, ci o spun chiar partenerii noștri.

Indiferent de natura solicitărilor ori de necesitățile și comenzile dumneavoastă, garantăm calitatea seviciilor de transport și, după caz, găsirea unor soluții optime necesare pentru ca toate cererile primite să fie satisfacute.

Implementarea standardelor calităţii SR EN ISO 9001:2001, de mediu SR EN ISO 14001:2005 și al sănătății și securității ocupaționale OHSAS 18001:2004 certifică profesionalismul companiei noastre pe piața de profil internă și internațională.

Dorim să fim prima dumneavoastră opțiune atunci când aveți nevoie de servicii de transport și vrem să vă puteți baza pe serviciile oferite de către noi. Pentru a ne atinge acest scop nu facem rabat de la calitate și nu ne dăm înapoi de la niciun efort.

Contactați-ne cu încredere și vom fi alături de dumneavoastră!