SERVICIILE NOASTRE

Închiriere de spații comerciale

Mai devreme sau mai târziu, orice afacere are nevoie de un spațiu în care să-și desfășoare activitatea și să se dezvolte. În cazul în care există disponibilitate financiară, apar două variante: cumpărarea unui spațiu sau închirierea.

Consultanță pentru achiziții de marfă

Va punem la dispozitie o gama larga de producatori consacrati, indifierent de produsul dorit ! Garantam preturi corecte si competitive, produse de calitate in conformitate cu standardele europene si transport prin intermediul firmelor de transport de specialitate (naval sau aerian).

Logistică Maritimă

Organizam transport maritim eficient, indiferent de tipul încarcaturii. În cazul în care nu exista suficientă marfa pentru a încarca un container întreg, puteți opta pentru transport maritim în sistem LCL (grupaj de marfuri).

Hrană furaje animale

Va oferim furaje si aditivi de cea mai buna calitate pentru animale domestice, in special pentru pasari de curte aflate in diferite etape de dezvoltare. Hrana animalelor domestice, care sunt crescute in ferme sau in gospodarii pentru carne, lapte sau oua trebuie sa fie bogata in vitamine, minerale si alti nutrienti.
 • ȘTIRI

  FII INFORMAT

  VEZI MAI MULTE 
 • Cum alegi furnizorul de servicii logistica si transport

  Indiferent de tipul de business in care activezi, te vei lovi la un moment dat de problema alegerii unei companii de transport marfa. Oferta pe piata de expeditii interne si […]

  READ MORE   >
 • Asigurarea Cargo si CMR in transportul international de marfa

  Asigurarea CARGO este de multe ori confundata cu cea CMR in transportul rutier international. Desi ambele asigurari acopera riscurile unui transport intern sau international de marfa este vorba

  READ MORE   >
 • Optimizarea serviciilor de transport rutier marfa intern si international

  Optimizarea serviciilor de transport rutier marfa intern si international este un element extrem de important in cazul in care se doreste reducerea costurilor necesare transportului.

  READ MORE   >